Csukafigyelő 23/24 #2

Ismét megnéztük a hétvége legjobban teljesítő játékosait, akikből kiválogattunk néhány kifejezetten érdekeset. A legnépszerűbb cipők mellett egy kifejezetten látványos egyedi darab is felbukkant, méghozzá Spanyolországban.

Már minden topbajnokság kezdetét vette, így a világ legjobb játékosait szinte kivétel nélkül láthattuk már pályán a 23/24-es szezonban. A Nike, adidas és PUMA új cipőcsomagjai uralják a pályákat és a legtöbb játékos már ezekre a színállásokra váltott, azonban időnként feltűnnek olyan különleges darabok is, mint Jude Bellingham új cipője.

Jude Bellingham

A 20 éves angol szupertehetség a nyár egyik legnagyobb igazolásának számít, hiszen több mint 100 millió euróért váltott klubot. A fiatal középpályás az első két tétmeccsén már 3 gólt és 1 asszisztot jegyez és úgy tűnik, hogy kulcsszerepe lesz a Real Madrid idei szezonjában.

Bellingham a felkészülési időszak végén különleges, új cipőt kapott az adidastól. Korábbi csapataiban is a Predator szériát használta, amiből most egy látványos, aranyozott változatott kapott. A német sportszergyártó a Real Madrid 23/24-es szereléseivel összehangolva állította össze a csuka színeit, amin a hófehér alapot sötétkék és arany színek díszítik, akárcsak a csapat új, hazai meze esetében.


Sallai Roland

Az előző szezon végén még kérdéses volt, hogy mi lesz a magyar játékos sorsa, több hírt is lehetett hallani a távozásával kapcsolatban, azonban az új idényt is a Freiburgban kezdte, ráadásul nem is akárhogy. Sallai már a bajnoki rajt előtti német kupameccsen is főszereplő volt csapata győzelmében, ahogy a Bundesliga nyitófordulójában is, ahol a hét csapatába is beválogatták parádés teljesítményének köszönhetően.

A szélsők között méltán népszerű Nike Mercurial széria, alacsonyszárú Vapor 15 modelljében kezdte a szezont Sallai, annak is Luminous Pack-es élénk színállásában. A topjátékosok közül már sokan váltottak az új Nike Ready Pack színállásra, amit szerintünk ő is hamarosan meg fog tenni, azonban ameddig így teljesít a rózsaszín Vaporban, addig lehet hogy megtartja azt.


Kaoru Mitoma

A Brighton 2021 nyarán, mindössze 3 millió euróért szerződtette a japán támadót, aki utána még egy szezont kölcsönben a belga Union SG csapatánál töltött. Remek teljesítményének köszönhetően tavaly a Premier League-ben is bemutatkozhatott, ahol elképesztő sebességével és szenzációs cseleivel már korán magára vonta a figyelmet. Idén ott folytatja, ahol tavaly abbahagyta: 2 meccsen 1 gól és 2 assziszt a mérlege.

A PUMA modellek közül az Ultra az a típus, amivel az igazán gyors játékosok csúcsra járathatják teljesítményüket. A szuperkönnyű modell a Breaktrough Pack-ben teljesen megújult, amiről itt olvashatsz bővebben. Az újítások biztosan bejöttek Mitomának, hiszen hétvégén szenzációs szólógólt szerzett a Wolves elleni meccsen.


Olga Carmona

A női világbajnokság döntőjéban Spanyolország játszott Anglia ellen, ahol egyetlen gól döntött a trófea sorsáról. A meccs 29. percében a végig jobban futballozó spanyol csapat balbekkje, Olga Carmona tört előre és egy tűpontos lövést követően talált a bal alsóba. Az angolok próbálkoztak ugyan, de egyértelműen a jobb csapat nyerte a meccset.

A Real Madrid női csapatában játszó Carmona az új adidas X Crazyfast-ben – annak is a fűző nélküli változatában – játszotta végig a tornát. A Crazyrush Pack a márka első cipőcsomagja a 23/24-es szezonra, ami a női világbajnokságon debütált élesben.


Lautaro Martinez

Bajnokok Ligája ezüstérem, Seria A bronzérem, Olasz Kupa aranyérem. A 22/23-as szezonban ez lett az Inter mérlege és ebben Lautaro Martineznek döntő szerepe volt. Az argentin támadó csapata legjobbja volt és igazi vezérként játszott, ennek eredményeként az új szezont már csapatkapitányként kezdhette. Gyorsan meg is hálálta a bizalmat és a nyitófordulóban két gólt is szerzett.

Martineznek eddig egyértelműen bejött a Phantom GX, így érthető, hogy továbbra is kitart a modell mellett. Az új szezonra a karmazsin, fekete és fehér színekkel ellátott Ready Pack változatra frissített.



Megtetszett valamelyik cipő? Szerezd meg a sajátod a Focivilágnál!
focivilag.hu

adidas
Predator Accuracy

focivilag.hu

Nike
Phantom GX

focivilag.hu

PUMA
Ultra

focivilag.hu