A PUMA bemutatta a „Breakthrough Pack”-et

A hamarosan kezdődő Női Világbajnokságra és az azt követő szezonkezdésre készen, a PUMA bemutatta a „Breakthrough Pack” névre keresztelt kollekcióját, mely egységes színvilággal hozza el a Future Ultimate, King Ultimate és a megújult Ultra Ultimate modelleket.

Amíg a bajnoki rajtra várunk, addig minden figyelem a nemzetközi labdarúgásra, azon belül is Ausztrália és Új-Zéland pályáira irányul, ahol a 2023-as női labdarúgó-világbajnokságot rendezik. A torna alig néhány hét múlva kezdetét veszi, ezért most a PUMA leleplezte új cipőcsomagját, a „Breakthrough Pack”-et, amely egységes színekbe öltözteti a Future Ultimate, King Ultimate és a vadonatúj Ultra Ultimate modelleket.

Kezdjük az Ultra Ultimate legújabb frissítésével, amely „Puma fehér/Tűz orchidea” színkombinációban érkezik. Ennél a modellnél először kerül bevezetésre a PWRTAPE technológia, ami eddig csak a Future Ultimate-ben volt megtalálható. Az egyetlen különbség az, hogy itt a PWRTAPE a cipő belsejében kapott helyet, így biztosítva még jobb illeszkedést és stabilitást.

A cipő alján egy új, tovább könnyített talplemezt találunk, ami még nagyobb sebességet és tapadást tesz lehetővé, amiben az Ultra eddig is az egyik legjobb volt.

A Future Ultimate modell ugyanúgy „Puma fehér/Tűz orchidea” színösszeállításban érkezik, ahol a fehér az alapszín, míg a piros árnyalatok a jellegzetes PWRTAPE-et jelző cikk-cakkban futnak végig a cipő oldalán. A talp elülső része a stoplikkal együtt ugyanezt a pirost színt kapta.

Itt technológiai oldalon nem történt változás, így ugyanazt a csúcsminőséget kapjuk, amit már megszokhattunk.

Ugyanez mondható el a King Ultimate modellről is, amely kicsit kilóg a csomagból az „Ezüst égbolt/Puma fekete/Tűz orchidea” színkombinációjával. Itt az ezüstös-kék szín adja az alapot, a csomag többi modelljét is kiemelő „Tűz orchidea” pedig csak visszafogottan jelenik meg a cipő belsejében, a talplemezen található csíkban, illetve a cipő oldalán futó – úgynevezett „Formstripe” – sávban finom átmenet formájában.

Tehát számíthatunk rá, hogy mindhárom cipőt látni fogjuk a női világbajnokságon és még azután is, amikor a férfiak is visszatérnek a nyári szünetről és megkezdik a felkészülést az új szezonra.

Forrás: soccerbible.com


A PUMA Breakthrough Pack már elérhető a focivilag.hu-n.

PUMA
Future Ultimate

focivilag.hu

PUMA
Ultra Ultimate

focivilag.hu