Csukafigyelő #4

Ismét megnéztük a hétvégi fordulóban legjobban teljesítő játékosokat és kiemeltünk közülük néhányat, akiknek a cipőjét meg is mutatjuk.

Ismét megnéztük a hétvégi fordulóban legjobban teljesítő játékosokat és kiemeltünk közülük néhányat, akiknek a cipőjét meg is mutatjuk.

Sallai Roland

Nike Zoom Mercurial Vapor 15
Blast Pack

A magyar szélsőt sérülések hátráltatták az utóbbi időben, így nehezen tudott formába lendülni, azonban a hétvégi Werder Bremen elleni bajnokin főszerepet vállalt csapata győzelmében. A Freiburg a második félidő elején hátrányba került, viszont nem sokkal később Sallai találatával sikerült kiegyenlíteniük, ami a klub 1000. Bundesliga gólja volt. Két perccel később a győzelmet jelentő gólnál az előkészítő szerepet vállalta magára a magyar válogatott játékos.


Kylian Mbappé

Nike Zoom Mercurial Superfly 9
Dream Speed 6

Újabb gól és gólpassz Mbappé neve mellett. A francia sztár ezúttal a Mercurial Dream Speed legújabb kiadásában csillogott. Előbb saját maga talált a hálóba, majd szűk 10 perccel később Messi gólját készítette elő. A Nike Dream Speed szériát Cristiano Ronaldo játéka ihlette, a portugál legenda szimbóluma (CR7) is szerepel a cipőn, azonban már sokkal inkább Mbappé nevéhez köthetők a Nike topcipői.


Antony

Puma Ultra Ultimate
Pursuit Pack (hamarosan)

A brazil cselgép szintén két gólból vette ki a részét hétvégén. A Puma szuperkönnyű Ultra Ultimate modellje a Pursuit Pack-kel új, élénkebb színeket kapott, ami Antony amúgy is látványos játékát még látványosabbá varázsolja.


Aurélien Tchouaméni

Nike Gripknit Phantom GX
Luminous Pack (hamarosan)

A francia labdaszerző középpályás szinte sallangmentesen játszott csapata legutóbbi meccsén, szinte lehetetlen volt elmenni mellette, ezen felül pedig még egy asszisztot is kiosztott. Carlo Ancelotti egyre több lehetőséget szavaz neki, amit rendre meggyőző játékkal hálál meg. Lábán a legújabb Nike Phantom GX a friss Luminous csomagból, ami hamarosan a Focivilágban is elérhető lesz.



Megtetszett valamelyik cipő? Ezeket a Focivilágban is megszerezheted!

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 DS6

focivilag.hu

Nike Zoom Mercurial Vapor 15

focivilag.hu

Nike Gripknit Phantom GX

focivilag.hu