Újabb mezeket mutatott be az adidas

Hamarosan kezdetét veszi az új szezon, amihez a sportszergyártók minden csapatnak friss szereléseket biztosítanak. A hazai mezekről már szinte mindenhol lerántották a leplet, azonban az idegenbeli szettek csak most kerülnek sorra. A legfrissebb adidas mezek közül mutatunk most néhányat.

Real Madrid

Mint bármelyik klub elkötelezett szurkolói, a Real Madrid rajongói is képesek messzire utazni, azért hogy támogassák csapatukat és ennek a mély elkötelezettségnek és soha véget nem érő szenvedélynek elismeréseként a mez felületén egy hangulatos, végtelenséget szimbolizáló grafika látható sötétkék alapon.

A dizájnt az arany, ezüst és ibolya színek jellemzik, amik a mez ujjain is végigfutnak három csíkban, ezzel is jelezve, hogy ez egy hamisítatlan adidas szerelés.

Arsenal

Megérkezett az Arsenal idegenbeli meze is, amit a klub és az adidas közösen alkottak meg a 2023/24-es szezonra. A mez egy feltűnő sárga alapszínt kapott, amit a londoni Islington kerület térképe ihletett.

A dizájn az Arsenal szurkolók útját szimbolizálja, amikor elhagyják a klub otthonának kerületét, hogy a csapatot az idegenbeli meccseken is támogassák. A vibráló megjelenést világoskék kontúr egészíti ki, amely a galléron és az ujjakon is megtalálható.

Juventus

Végül nézzük a Juventus 23/24-es idegenbeli mezét. Az adidas tervezői egészen művészi, már-már romantikus inspirációt választottak a zebrák új, második számú szettjéhez, hiszen az olasz Alpok ikonikus, hófödte gleccsercsúcsainak látványából merítettek ihletet.

A tiszta fehér alapból kiemelkedő szürke sávok és az ikonikus Juventus rózsaszín egyenetlen textúrája az Olaszország és Svájc között húzódó Monte Rosa hegység sziklafalait idézik.

Hamarosan elérhetők a focivilag.hu-n.