Az adidas bemutatta a Real Madrid 23/24-es hazai mezét

A tavalyi szezon talán nem úgy alakult, ahogy szerették volna, de ez nem változtat azon, hogy a Real Madrid a világ egyik legsikeresebb futballklubja. Ezt tükrözi az új otthoni mezük is, amely a hagyományos fehér szerelést arany díszítéssel egészíti ki.

Karim Benzema, Eden Hazard és Marco Asensio távozásával, valamint Jude Bellingham érkezésével, Brahim Díaz visszatérésével és a Kylian Mbappe érkezéséről szóló vissza-visszatérő pletykákkal a Real Madridnál beköszöntött a változások időszaka. Ezt az átalakulást az adidas az új mezzel is igyekezett szemléltetni, amin a hagyományos fehér alapot arany és sötétkék kontúrok szegélyezik.

Az új mez korábbi dizájnokat idéz – főleg a 2011/12-es mezét – és visszahozza az előző mezeken látható arany díszítést, amit sötétkék kontúrral egészít ki. A vállakon látható ikonikus adidas csíkozás, illetve a mez ujjain és gallérján levő sávok arany kiemelése tökéletes összhangban vannak a klubvilágbajnoki győzelmet jelző címerrel, ami az adidas logó fölött kapott helyet a mellkason.

A mez anyaga finoman textúrált, ami a teljes felületen jól látható, ezzel a klasszikus teljesen fehér megjelenés kicsit frissebbnek érződik. A gallér hátuljára nyomott „¡Hala Madrid!” felirat pedig szép lezárása a dizájnnak.

Hamarosan elérhető a focivilag.hu-n.