Csukafigyelő #1

Megnéztük, hogy a téli átigazolási időszak legígéretesebb szerzeményei milyen cipőben játszanak új klubjukban.

Megnéztük, hogy a téli átigazolási időszak legígéretesebb szerzeményei milyen cipőben játszanak új klubjukban.

A katari világbajnokság legjobb fiatal játékosa a transzfer időszak utolsó napján írt alá a londoni kékekhez. A Chelsea nem kevesebb mint 120 millio eurot fizetett a Benficanak Enzo Fernandez játékjogáért.

Az argentín középpályás Phantom GT2 helyett a vadonatúj Gripknit technológiával ellátott Phantom GX-ben kezdte meg angliai szereplését.

Pep Guardiola változtatott csapata összetételén, így a világbajnokság óta kevesebb lehetőseget kapott a kezdőben Cancelo, ezért a váltás mellett döntött. A Bayern München szezon végéig szerezte meg a játékjogát, ahol rögtön a kezdőcsapatba került, a bizalmat pedig gyorsan meg is hálálta, hiszen első két meccsén már 1-1 gólpasszt jegyzett.

Cancelo, sok szélső védőhöz hasonlóan nagy hangsúlyt fektet a sebességre, ezért a Nike Mercurial modelljeiben szokott futballozni. Új csapatában sincs ez másként, annyi változással, hogy a Vapor 15 friss, Blast Pack-es változatot használja.

Nagyon aktív volt a Chelsea ebben az átigazolási időszakban, 8 játékost is szerződtettek összesen több mint 300 millió euro értékben. Enzo Fernandez után egyértelműen Mykhaylo Mudryk az, akitől nagyon sokat várnak a szurkolók.

A villámléptű ukrán szélső is a Mercurial cipők híve, Chelsea-be igazolása után rögtön váltott az új Blast Pack-es Vapor-ra.

A brazil játékmester lábán már megszokhattuk a Puma kifejezetten technikás játékosok számára fejlsztett Future cipőit, ami az Arsenalba igazolását követően sem változott. A rutinos középpályás az új Supercharge csomagból is ezt a modellt választotta.

Szerezd be a következő cipődet a Focivilágban!