Csukafigyelő #3

Ismét megnéztük a hétvégi fordulóban legjobban teljesítő játékosokat és kiemeltünk közülük néhányat, akiknek a cipőjét meg is mutatjuk.

Ismét megnéztük a hétvégi fordulóban legjobban teljesítő játékosokat és kiemeltünk közülük néhányat, akiknek a cipőjét meg is mutatjuk.

Karim Benzema

Adidas X Speedflow
Champions Code Pack

Az aranylabdás francia csatár 7 perc alatt ért el mesterhármast a hétvégi Valladolid elleni bajnokin, ezzel fellépve a góllövőlista második helyére. Habár az aranylabda elhódítása alkalmával az Adidas készített számára egy teljesen egyedi X Speedportalt, ő mégis egy korábbi Speedflow modellt használ szinte minden meccsen.


Rafael Leao

Adidas X Speedportal
Own Your Game Pack

Az olasz bajnokságot hatalmas előnnyel vezető Napoli nagy meglepetésre vereséget szenvedett hazai pályán az utóbbi időben igencsak hullámzó teljesítményt nyújtó AC Milan ellen. A piros-feketék 4-0-ás győzelméből Rafael Leao 2 góllal vette ki a részét, amivel már 10 gólnál tart a bajnokságban. Lábán az Adidas X Speedportal fűző nélküli változata látható.


Jack Grealish

Puma Future Ultimate
Pursuit Pack

Minden idők legdrágább angol játékosát korábban leginkább Nike stoplisokban láthattuk futballozni, azonban március elején elkötelezte magát a Puma oldalán. Egyértelmű volt, hogy a Future modellt fogja választani a német cég kínálatából, hiszen ez a típus kifejezetten a technikás játékosoknak készül. Hétvégén a Liverpool elleni győzelem alkalmával az új Pursuit Pack-es Future-ben egy gólt és egy gólpasszt is jegyzett.


ifj. Lisztes Krisztián

Nike Zoom Mercurial Vapor 15
Blast Pack

Lisztes Krisztián 2011. október 22-én szerezte utolsó ferencvárosi gólját, mégpedig az Újpest ellen 3–0-ra megnyert mérkőzésen. Tizenegy és fél év elteltével fia, ifjabb Lisztes Krisztián talált be FTC -játékosként az ellenfél kapujába. Sőt, a 17 éves középpályás csereként beállva két gólt szerzett a Mol Fehérvár ellen.




Megtetszett valamelyik cipő? Ezeket a Focivilágban is megszerezheted!

Adidas
X Speedflow

www.focivilag.hu

Nike Zoom Mercurial Vapor 15

www.focivilag.hu