adidas X Alexander-Arnold

Lejárt az ideje az Under Armournál, és feléledt egy régi kapcsolat: Trent Alexander-Arnold hivatalosan bejelentette, hogy az adidas játékosa lett és a Predator cipőt fogja viselni.

Több éven keresztül Trent Alexander-Arnold gyakorlatilag az egyetlen képviselője volt az Under Armour márkának. A Liverpool játékosa az adidas Predator sorozat egy különleges kiadású cipőjében tűnt fel a Manchester City elleni mérkőzésen. A márka és a cipő típusa nem újdonság számára, hisz fiatalon viselte ezeket már.

Trent az együttműködésről:

„Mindig is csodáltam az adidas márkát, különösen a Predator cipőket. Izgatott vagyok, hogy felkerülhettem a modellt képviselők listájára, amin rengeteg legendás játékos szerepel. Alig várom ezt az új fejezetet egy olyan márkával, amely tükrözi a szenvedélyemet mind a pályán, mind azon kívül.”

Alexander-Arnold csatlakozik az adidas Predator játékosok egyre növekvő listájához, amit Jude Bellingham vezet. A márka már bemutatta az ikonikus Predator vonal következő generációjának korai képeit, amelyeknél visszatér a híres behajtható nyelv, ami már most sokak tetszését elnyerte. Trent az egyik első olyan játékos, akit más színekkel ellátott változatban láttak, különféle fehér és piros részletekkel, különösen a nyelven és a csíkozásban.

Az, hogy ez a Liverpool játékos számára készült különleges színváltozat-e, még nem világos, bár ésszerű lenne feltételezni – ezek a kiegészítő színek utalhatnak a klub színeire.

Forrás: soccerbible.com

Szerezd meg az adidas Predatort a focivilag.hu-n!