A várva várt nyitás

A július 14-i nyitáskor számos futballrajongó gyűlt össze a budapesti ATS Focivilág üzletben, a Groupama Aréna közvetlen szomszédságában a Könyves Kálmán körút 34. szám alatt. A nyitás 10:00-ra volt meghirdetve, azonban hatalmas örömünkre, már 9:45-kor sorban álltak a lelkes vásárlók az ajtó előtt. Hihetetlen érzés töltött el mindenkit, hiszen hosszas várakozás és rengeteg erőfeszítés után, meghozta a kemény munka a gyümölcsét.

A boltot a jelenlévők szinte azonnal megtöltötték lelkesedéssel, ahogy az ott található széles választékot böngészték, kezdve a nemzetközi csapatok mezeitől és a cipőktől, egészen a futballkiegészítőkig. Az új üzletben, közel 500 négyzetméteren mutatkoztak be az új kollekciók, illetve számos Top kategóriás focicipő és ruházati termék várta a vásárlókat.

Az eladóink szakértelme és kedvessége miatt számos látogató osztotta meg velünk pozitív véleményét és tapasztalatát, ami még inkább megerősítette bennünk a kitartó hozzáállást. Bebizonyosodott, hogy a Focivilág egy csapatként, összetartó közösségként és szinte már egy családként, mindent el tud érni, amit valaha kitűzött célként.

Folyamatos fejlődés

Az ATS Focivilág, Magyarország legnagyobb fociboltjaként, már évek óta kiszolgálja a sport szerelmeseit online és fizikai üzleteiben is. Az évek során hatalmas támogatást és elismerést kaptunk a futball közösségektől, hisz mi mindig is fontosnak tartottuk a futballkultúra és szenvedély támogatását.

A budapesti üzlet nem csak egy újabb sportbolt, hanem egy olyan hely, ahol a futball szerelmesei megtalálnak minden eszközt ahhoz, hogy kiteljesedhessenek ebben a sportágban.

Ezenkívül az ATS Focivilág üzlete Budapest különböző fociklubjainak és utánpótlás csapatainak is támogatójaként kíván szolgálni. Az üzlet kiváló lehetőséget nyújt a kluboknak, hogy saját közösséget építsenek, és közvetlenebb kapcsolatot alakítsanak ki szurkolóikkal.

Kívánjuk, hogy a budapesti üzlet élete során még sokak számára legyen hűséges társ és otthon, ha a futballról van szó.

Szeretettel várunk téged is!

Budapest, Könyves Kálmán körút 34.
A Groupama Aréna mellett