A Nike bemutatta a PSG 23/24-es hazai mezét

A Nike bemutatja a PSG 23/24-es hazai mezét, amely egy nosztalgikus dizájnt idéz a 2000-es évek elejéről. A bajnok a hétvégi Clermont elleni szezonzárón viseli majd először az új szerelést.

Miután múlt héten megszerezték tizenegyedik francia bajnoki címüket, a Paris Saint-Germain lazíthat és hátradőlve várhatja a következő szezont. Ebben a Nike is segít nekik, hiszen bemutatták a francia bajnok 23/24-es hazai szerelését. Az új mez egy igazi klasszikus dizájnt modernizál, és magában hordozza a francia főváros egyedi szellemiségét.

Az úgynevezett „Hechter” sáv a mez közepéről finoman oldalra tolódott az új szerelésen, így felidézve azt a 2000-es évek elejéről ismert dizájnt, amikor még Ronaldinho a párizsi csapatban villogott. Ez egy olyan újítás, ami az új generációnak szól, mégis tiszteletben tartja a hagyományokat.

A piros és fehér sávok, melyek a klub jelképei, fokozatos átmenettel olvadnak bele az erőteljes kék alapba, ahogy a fények is beleolvadnak a párizsi égboltba. A francia trikolór is megjelenik, hangsúlyozva a Paris Saint-Germain büszkeségét, mint a legsikeresebb klub Franciaországban.

A Nike a legújabb innovációit felhasználva készítette a 2023/24-es mezt is. A Nike Dri-FIT ADV technológia szárazon tartja a játékosokat a meccs 90 percében és még tovább is. A „lélegző” FIT ADV szövés biztosítja a verejték elpárologását, így a mez könnyű marad és hűvösen tartja a játékosokat, hogy egészen a végső szípszóig a legjobbat nyújthassák.

Hamarosan elérhető a focivilag.hu-n.