Legyél te a mindennapok sztárja, egy nem mindennapi cipőben!

Bemutatkozik a Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Elite FG és a Nike Gripknit Phantom GX Elite FG

A Nike Zoom Mercurial Superfly 9 Elite FG Cristiano Ronaldo, Kylian Mbappe and Jadon Sancho kedvence, nem véletlen! Ezt a stoplis focicipőt mi a foci szakértői elsősorban füves, normál talajra ajánljuk. A merész dizájn segít, hogy azonnal urald a pályát. A NIKE profi Zoom Air kialakítása kifejezetten profi labdarúgók számára készült, a kivételes labdaérintés érdekében felül tapadós textúrával rendelkezik, így a meccs minden kiélezett pillanatában te fogod uralni a játékot. 

Érezd a kirobbanó sebességet a pályán, legyél te a leggyorsabb játékos! 

Akár egy tuti gólpassz, akár a meccs legizgalmasabb helyzete is vár rád, a Zoom Air talpkialakítás gondoskodik a tökéletes rugalmasságról, így a hirtelen irányváltás sem lehet akadály. Cselezd ki az ellenfelet, és száguldj el a védők mellett, hogy tiéd legyen a meccs gólja!

Belső, vékony rögzítése észrevétlen tartást biztosít a sarkaid számára, míg a lábfej és a külső talp könnyed kialakítása gondoskodik a profikhoz méltó kényelemről. A tri-star stoplik minden lépésnél többirányú tapadást biztosítanak, így gyorsan és magabiztosan haladhatsz a kapu felé. A sarokstoplik segítenek fékezni, a lábujjak környékén és a talp közepén elhelyezett stoplik pedig biztosítják a robbanékonyságot. 

A jól bevált varrásmentes Flyknit kialakítás alkalmazkodik a lábfejed formájához, így gondoskodik a felhőtlen érzésről, tökéletesen tart, és maximális illeszkedést biztosít. A prémium anyagból készült Vaporposite+ felsőrész pihe-puha tapintása garantálja a tökéletes labdakezelést cselezés, passz, vagy épp gól közben is. 

Profiknál már bizonyított!

A 2022-es vb-n az angol válogatott tagjain debütált Nike Gripknit Phantom GX Elite FG modelljét szintén füves, normál talajra ajánlunk. Ezt a modellt olyan játékosoknak terveztük, akik számára csak a legmagasabb szintű teljesítmény létezik.

A Nike ismét nagyot alkotott, hogy te is nagyra törhess! Ez a Gripknittel készült stoplis cipő gondoskodik arról, hogy a legtökéletesebb találati ponton érintkezzen a labda a lábfejeddel, a megnyerő dizájn pedig profikhoz méltó megjelenést nyújt. A felső rész precíz kialakítása, az elülső két fűző és a fedett lábfej rész tökéletes rúgó felületet biztosít. Kialakításának köszönhetően száraz és nedves körülmények között is biztosan számíthatsz a tapadására. 

Forradalmi újítás, még tökéletesebb labdakezelés

Köszönhetően a szár és a sarok aszimmetrikus peremének garantált a stabil kényelem. A sarok puha kialakítása csökkenti az irritációt, és megvéd a kellemetlen nyomásoktól. A tri-star stoplik és az elülső rész rugalmas barázdái optimális tapadást biztosítanak, és segítenek a gyors irányváltások alatt is.

Ha kíváncsi vagy melyik nagymenőnek épp mi a kedvence, akkor csekkold a csukafigyelőnket is a blogon!