Ilyen volt az I.  Focivilág Lurkó-nap!

Első alkalommal hirdettünk hagyományteremtő jelleggel Lurkó-napot a legifjabb focirajongók számára, ahová a 6-12 éves korosztályt vártuk.

Az egész délelőttös programsorozat bőven tartogatott izgalmakat, amelynek során betekintést lehetett nyerni a Focivilág mindennapjainak a hátterébe is. 

Nagy érdeklődés előzte meg a regisztrációhoz kötött eseményt, ahol 30 gyerkőc kapott lehetőséget, hogy részt vehessen az ingyenes rendezvényünkön. A bejelentkezés utáni kötetlen, közös labdázást vezetett foglalkozások követték. A program első blokkjában a Focivilág üzletvezetője és eladó munkatársa tartott érdekes előadást a focicipők típusairól. A gyerekek megismerhették részletesen, hogy melyik talajtípusra pontosan milyen cipőben érdemes pályára lépni. Ezt szemléltetve még a két legnépszerűbb borítást, az igazi füvet és a műfüvet is megmutatták munkatársaink a jelenlévőknek. 

A cipők után pedig a labdák izgalmas világába kalauzolták el a srácok a gyerekeket, ahol azt is megtudhatta mindenki, hogy egy labdának pontosan milyen teszteken kell átesnie, hogy azt a szövetségek hivatalos játékeszközzé nyilvánítsák. 

Rövid szünetet követően a nap egyik legizgalmasabb része következett. A Focivilág ugyanis nem csupán egy sportbolt, hiszen van nekünk egy műhelyünk is, ahol a legmodernebb technológiák alkalmazásával egyedi feliratozást, mezkészítést biztosítunk a hozzánk betérő ügyfelek számára. A gyerekek láthatták, hogy nem csak sportegyesületeknek és igazolt játékosoknak lehetnek egyedi focimezei, és ez a bemutató bizony még a szülők érdeklődését is nagyon felkeltette! 

A programblokkot közös színezés zárta, amikor lurkók a sablonok segítségével megtervezhették a saját álommezüket. A nálunk hagyott mezekből mi pedig egy emlékfalat készítünk majd, hogy mások is megcsodálhassák az ifjú tehetségek alkotásait. 

Az újabb technikai szünetet követően elérkezett a Lurkó nap legjobban várt része, a rúgóbajnokság! Az üzletünk mellett kialakított kapu mögé egy hivatalos mérőórát is elhelyeztünk, így pontosan tudtuk értékelni a leggyorsabb lábú fiatalokat, ahol a győztes különleges díjazásban részesült. A rúgóverseny győztesének ugyanis el is készítettük a hőn áhított focimezt a műhelyes kollégáink közreműködésével. 

A napot közös fotózással és beszélgetéssel zártuk. Reméljük mindenki jól érezte magát nálunk, és hamarosan találkozhatunk veletek újra az üzletünkben