A Nike bemutatja a ‘Peak Ready’ Packet

Ahogy az időjárás változik, a sportolóknak különösen nagy szükségük van a motivációra és a lendületre szezon közben is. Most a Nike piacra dobta az új 'Peak Ready' Packet, amiben az Air Zoom Mercurial, a Tiempo Legend 10, valamint a Phantom GX és Luna modellek egységes, türkiz színárnyalatot kaptak.

A szezon elején a Nike bemutatta a ‘Ready Pack‘ kollekciót, ami az előszezonban szerzett tapasztalatokra és az új szezon körüli izgalmakra fókuszált. Most azonban ez a kollekció átadja a helyét a ‘Peak Ready’ változatnak, ami még nagyobb lendületet ad a játékosoknak most, hogy már rengeteg mérkőzést lejátszottak és a versenyek teljes gőzzel folynak. Az új csomag témája: az egyszerű felkészültség már nem elég, most a csúcson kell lenned.

A csomag egységes „Hyper Turquoise/Fuchsia Dream/Black/White” színösszeállításban jelenik meg, mind az Air Zoom Mercurial (ami elérhető Superfly 9 és Vapor 15 opciókban), a Tiempo Legend 10 és a Phantom GX és Luna modelleknél is.

A türkiz szín dominál mindegyik cipő alapszínében, míg a lila „Fuchsia Dream” árnyalat a legtöbb helyen a Swoosh logó kiegészítő színe lett. Ezt a lilát használják az Air Zoom Mercurial és a Phantom Luna kulcsfontosságú technológiai részeinek kiemelésére is.

A Peak Ready Pack technológiai szempontból nem hozott semmi újat, csupán egy új megjelenés a téli hónapokra. A Nike sportolói a következő hetekben fognak áttérni erre az új színösszeállításra.



A Nike Peak Ready Pack már elérhető a focivilag.hu-n.

Nike
Mercurial

focivilag.hu

Nike
Phantom GX

focivilag.hu

Nike
Tiempo

focivilag.hu