Megjelent a Nike Ready Pack

Az európai bajnokságok a következő hetekben visszatérnek a pályákra, a Nike pedig ezzel párhuzamosan bemutatta az új 'Ready Pack'-et a 23/24-es szezonra. A Női Világbajnokságra készült 'United Pack'-et követő cipőcsomag "Karmazsin / Fekete / Fehér" színállásban érkezik a Phantom GX, Phantom Luna, Air Zoom Mercurial Vapor 15 és Superfly 9, valamint Tiempo Legend 10 modellekhez.

Az új Pack a színek elhelyezésével teszi a cipőket egyedivé. A Tiempo Legend 10 fő színe a fehér, míg a Swoosh logó és a sarok részletei merész fekete kontúrral kiemelkednek. Az élénk karmazsinvörös szín kerül felhasználásra az alsó szár és a nyelv területén.

A Tiempo Legend 10 fő témája a természetes bőr hiánya, amelyet a FlyTouch Plus váltott fel, amivel a valaha volt legkönnyebb Tiempo modell jöhetett létre. Ez a modell képes akár 55 százalékkal kevesebb vizet visszatartani, mint az előző verziók. A FlyTouch Plus tapintása tapadós, ami egyenletes érintést biztosít a labdához akár nedves, akár száraz a pálya.

A következő modell a Phantom Luna, amely főként a Karmazsin színre épül. A fekete és a fehér csak minimális kiegészítő szerepet kap, főként a logókon és a Cyclone 360 talplemez szegecsein.

A Phantom Luna anatómiailag a női sportolók számára készült. A kisebb szár a boka kényelméért, míg a magasabb gallér a stabil illeszkedésért felel. A Cyclone 360 talplemez kör alakú szegecsmintázattal rendelkezik az ujjaknál, ami lehetővé teszi a forgó tapadást (egyensúlyt teremt a tapadás és a csúszás között) bármilyen felületen, valamint a gyors megállást, forgást és lendületvételt biztosít.

Az Air Zoom Mercurial Vapor 15 és a Superfly 9 látványos új megjelenést kapnak. A Tiempo-hoz hasonlóan, a fehér dominál, de új sarokgrafikával jelenik meg, amely az ‘Air’ márkajelzést hordozza. A fekete pedig megjelenik a Swoosh logón, az előlapon és a szegecs hegyén is.

Végül beszéljünk kicsit a Phantom GX-ről, amelyen a Karmazsin szín uralkodik a Gripknit felsőrészen, fekete a sarokrészen és fehér a talplapon. A Mercurialhoz hasonlóan a Phantom GX is két változatban kapható: alacsony szárú és Dynamic fit. A GX fő jellemzője a Nike Gripknit technológia, amely tökéletes tapadást biztosít a labdához, illetve lehetővé teszi a játékosok számára az extra irányítást anélkül, hogy túlságosan tapadna.

A ‘Ready Pack’ biztosítja, hogy a Nike játékosai stílusosan és technikailag felkészülten lépjenek pályára a következő szezonban. Az új színvariációk és technológiai fejlesztések segítségével minden játékos készen áll a sikerek elérésére és a pályán nyújtott legjobb teljesítményre.

A Nike Ready Pack már elérhető a focivilag.hu-n.