Topjátékosok képviseletében tér vissza a Nike Tiempo

2023 nyarán több élvonalbeli futballista is áttért a Nike Mercurial cipőkről a Nike Tiempo 10 focicipőkre, köztük például olyan nevek, mint Frenkie De Jong, Eriksen és Musiala. Vajon erős visszatérés előtt áll a Tiempo 10 széria?

A Nike Tiempo 10 cipőkben leváltották a természetes bőrt és kizárólag szintetikus bőrrel helyettesítették azokat. Ez láthatóan felkeltette néhány olyan játékos érdeklődését is, akik korábban Nike Mercurial cipőket viseltek, hisz mostanában áttértek a Nike Tiempo cipőkre.

A Tiempo modell kifejezetten a finom labdaérintésekre lett kiélezve, így nem meglepő, hogy az új „Tiempo-arcok” között főleg irányító középpályásokat lehet felfedezni.

Bruno Fernandes (Manchester United)

Bruno Fernandes már többször is viselte a Nike Tiempo 10 cipőt a Manchester United edzéseken, de hivatalos mérkőzéseken még mindig a megszokott Nike Mercurial Vapor 15-ös cipőiben játszik. Emiatt még nem világos, hogy a jövőben vajon az említett Tiempo-ban fog-e játszani.

Frenkie De Jong (Barcelona)

Frenkie De Jong nyáron váltott erre a cipőre, és azóta is ebben játszik, jelezve, hogy nem áll szándékában visszatérni a megszokott Nike Mercurial Vapor cipőkhöz. Továbbá a Nike hamarosan bejelenti De Jongot a következő Nike Tiempo cipő sorozat nagykövetének is.

Christian Eriksen (Manchester United)

Eriksen az angol Premier League szezon első hetében váltott Tiempo 10 focicipőre és ma is ezekben játszik, tehát úgy tűnik, hogy nem fog visszatérni a Nike Mercurial Vapor cipőkhöz a jövőben.

Jamal Musiala (Bayern München)

Nyáron Musiala a Nike Tiempo 10 cipőket viselte a megszokott Nike Superfly 9 helyett. Miután hosszú ideig ezeket a cipőket hordta, a Nike hivatalosan is bejelentette, hogy Musiala a Nike Tiempo cipők új nagykövete lett.

Az új arcok mellett a Nike Tiempo focicipőknek több régi, magasabb szintű nagykövete is van, mint Virgil Van Dijk, Thibaut Courtois és Lucas Hernandez.


Szerezd meg a saját Tiempo focicipőd a focivilag.hu-n!

Nike Tiempo
Ready Pack

focivilag.hu

Nike Tiempo
Shadow Pack

focivilag.hu