Új Nike Air Zoom Mercurial Superfly IX ‘Mbappé’ kiadás

Úgy tűnik, hogy stabilizálódott Kylian Mbappé helyzete a PSG-nél és már 100%-ban a játékra fókuszál, amihez most új, egyedi Air Zoom Mercurial-t is kapott a Nike-tól. A cipő rendkívül látványos dizájnját a francia játékos kedvenc képregénye ihlette és nagyon különleges vizuális elemeket tartalmaz.

A rengeteg külső tényező ellenére általában a top játékosok is csak egy dolgot akarnak igazán: focizni. Ennyi. Jelenleg talán egyetlen játékos sincs, akinek a jövőjével kapcsolatban annyi szóbeszéd és találgatás lenne, mint Kylian Mbappé esetében. Ennek ellenére ő is csak élvezni akarja a futballt, amihez a Nike most olyan cipőt alkotott neki, amiben a francia sztár ismét olyan szenvedéllyel léphet pályára, ahogy gyerekként tette.

A szárnyaló sebessége és a képregények iránti szeretete inspirálta a Nike Air Zoom Mercurial Superfly IX ‘Mbappé’ kiadást, melynek alapja túlnyomórészt kék, két különböző árnyalatot használva (hivatalos színkombinációja „Balti kék/Fehér”). Erre az alapra számos grafikai elem került, a legfeltűnőbb közülük a „ZOOM” felirat a sárga Swoosh alatt a cipő oldalán, és a „Swoosh” felirat a stilizált Swoosh logó felett a belső oldalon, amely az „AIR” felirat tetején helyezkedik el – hangulatos és pörgős megvalósítás, ami a képregényes stílusban jól működik.

A „KM” logó a sarokrészen található, míg további sárga színű részletek láthatók a talplemezen az Air Zoom egységben.

Mbappé preferált Superfly modellje mellett ez az új dizájn elérhető az Air Zoom Mercurial Vapor XV verziójában is, így a választás továbbra is adott azoknak, akik az alacsony szárú változatot szeretik.

A Nike Mercurial Mbappé Pack már elérhető a focivilag.hu-n.