Puma Pursuit Pack

A szezon végéhez és a legfontosabb meccsekhez közeledve a PUMA új cipőcsomaggal igyekszik felpörgetni a játékosokat. A "Pursuit Pack" friss, élénk színekkel hozza el a Future és Ultra modelleket.

A Pursuit Pack a szezon utolsó szakaszára készült, amikor minden egyes meccs a különbséget jelentheti az első és a második hely, a dicsőség és a vereség között. A legújabb PUMA technológiák élénk, új megjelenéssel párosulnak a még látványosabb játék érdekében. Ezekben a cipőkben játszik Jack Grealish, Kingsley Coman, Christian Pulisic és mások.

A FUTURE a legjobb játékosok számára készült, és az innovatív FUZIONFIT360 kettős hálós felsőrészt kombinálja az exkluzív PWRTAPE technológiával, hogy magasabb szintű adaptív illeszkedést biztosítson – fűzővel vagy anélkül is. Az új színkombináció hivatalos elnevezése „Gyors sárga/Puma fekete/Elektromos Borsmenta”. A FUTURE esetében a sárga dominál, a menta pedig kiegészítő színként jelenik meg.

Az ULTRA a sebesség megszállottjainak cipője. Kingsley Coman is tudja, hogy minél könnyebb egy cipő, annál nagyobb sebességet képes elérni benne. Az ULTRA a Pursuit Pack-ben is fel lett szerelve minden olyan technológiával, amitől a piac egyik legkönnyebb cipője. Ez a modell is ugyanazokban a színekben pompázik, mint a FUTURE, viszont a kombináció ebben az esetben pont fordítva látható, azaz a zöld az alapszín, a sárga pedig kiegészítő szín.

Ezzel a csomaggal a PUMA újabb lépést tett egy jobb jövő felé, hiszen a FUTURE és az ULTRA modellek felsőrészét is legalább 20% újrahasznosított anyagokból készítette.


A Pursuit Pack már elérhető a focivilag.hu-n.

Puma Future

focivilag.hu

Puma Ultra

focivilag.hu