A PUMA bemutatja a ‘Phenomenal Pack’-et, benne az új Future 7-tel

A Future 7 Ultimate a 'Phenomenal Pack' főszereplőjeként érkezik, míg az Ultra Ultimate és a King Ultimate friss színekkel hozza el a jól megszokott technológiákat.

A „Puma White/Puma Black/Poison Pink” színekben bemutatott cipő számos technológiai fejlesztéssel büszkélkedhet. A teljesen megújult FUZIONFIT360 rendszer a PWRTAPE és PWRPRINT elemek újrapozícionálásával úgy rögzíti a lábat, mint még soha, miközben maximális kényelmet biztosít.

A PWRTAPE most Y alakban jelenik meg az előző cikcakkos formával szemben, míg a PWRPRINT az oldalsó és középső részeken dinamikus irányváltások során nyújt plusz támaszt. A kétrétegű PWRTAPE a lábfej közepén helyezkedik el, hogy a pontos labdavezetéshez elengedhetetlen illeszkedést biztosítson. Ez a mechanizmus extra rugalmas kötött felsőrésszel párosul, amelyek adaptív, szoros illeszkedést és növelt mozgásszabadságot biztosítanak.

Az új Future 3D-s textúrával van ellátva azokon a pontokon, ahol a lábfej a legtöbbször találkozik a labdával, ez maximalizálja a labda feletti kontrollt és precizitást. A rüsztnél lévő textúrák különböző vastagságúak, így a kulcsfontosságú pontokon is megmarad a cipő stabilitása és rugalmassága.

A cipő alján a Dynamic Motion System talpminta fejlettebb stoplielrendezést kínál a tökéletes egyensúly, tapadás és a robbanékonyság érdekében.

Esztétikailag a cipő fehér alappal rendelkezik, rózsaszín és kék csíkokkal, amelyek szinte láthatatlanul haladnak át a felsőrészen. A fekete betétek a márkázás számára kontrasztot képeznek az alappal, lehetővé téve, hogy kiemelkedjenek, míg a rózsaszín hangsúlyosabban jelenik meg a talp első részén.

A Future modellt képviselő Puma-játékosok a Future 7 megjelenésével át is térnek az új változatra, így többek között Jack Grealish, Julia Grosso, Kai Havertz, Neymar és James Maddison lábán is ezt láthatjuk mostantól.

A Future-t az Ultra Ultimate sebessége és a King Ultimate precizitása egészítik ki, így ez a három modell alkotja a Phenomenal Pack-ot. Az Ultra „Poison Pink/Puma White/Puma Black” színben érkezik, ahol a rózsaszín az alapszín. A King esetében a rózsaszín csak egy kiegészítő az „Electric Lime/Puma Black/Poison Pink” színösszeállításban.

A PUMA Phenomenal Pack már elérhető a focivilag.hu-n.