A PUMA bemutatja az új ‘Gear Up’ Packet

Ahogy az évszakok váltakoznak és áttérünk a nyárból az őszbe, a PUMA új színopciókkal frissíti a Future Ultimate, Ultra Ultimate és King Ultimate cipők kínálatát, amik együtt alkotják a 'Gear Up' névre keresztelt csomagot.

Az idei szezon már elkezdődött és a csapatok kezdik megtalálni a ritmust, a PUMA pedig ennek örömére bemutatja a Gear Up csomagot, amely az ‘Energy Pack’ után érkezik. A Future, Ultra és King új színvilágát olyan játékosok viselik majd, mint Neymar Jr., Kingsley Coman, Ingrid Engen, Fridolina Rolfö, Jack Grealish és Xavi Simons.

Először is itt a Future, ami „Perzsakék/Pro Zöld” színkombinációt kapott. A cipőt adaptív FUZIONFIT360 felsőrésszel tervezték, ami dupla-hálós, rugalmas kötést ötvöz a PWRTAPE technológiával, hogy szoros illeszkedést biztosítson a lábhoz – így játszhatsz fűzővel vagy anélkül is. Az egyedi 3D textúrák a kulcsfontosságú érintési pontoknál úgy vannak kialakítva, hogy javítsák a labdaérintést és irányítást, míg a Dynamic Motion System talprész növeli a stabilitást és a tapadást.

Az Ultra színei valamivel világosabbak, mint a Future esetében, itt az „Ultra Kék/Puma Fehér/Pro Zöld” kombináció díszíti a cipőt. Az átalakított ULTRAWEAVE könnyű felsőrésszel ez a típus a sebességet és gyorsulást a következő szintre emeli. A PWRTAPE alkalmazása az emberi láb anatómiájából merít, hogy természetes támaszt nyújtson a gyors irány- és sebességváltoztatásokhoz.

Végül a King inkább a Future modellhez igazodik egy „Perzsakék/Pro Zöld/Ultra Kék” színvilággal. A K-BETTER egy nem állati eredetű anyagból készült felsőrész, amely a korábbi King típusú cipőket felülmúlja érintés, kényelem és tartósság szempontjából. A könnyű talpszerkezet tartalmaz egy külső sarokrészt, illetve kúp alakú stoplikat, így ugyanúgy irányíthatod a mozgásodat, mint a labdát.

Ezek a friss színválasztások és fejlesztések a PUMA ‘Gear Up’ Packban lehetővé teszik, hogy a játékosok maximális teljesítményt nyújtsanak és stílusosan játszhassanak az őszi szezonban.


A PUMA Gear Up Pack már elérhető a focivilag.hu-n.

PUMA
Future Ultimate

focivilag.hu

PUMA
Ultra Ultimate

focivilag.hu