Nike Mercurial XXV

El tudod hinni, hogy 25 év telt el azóta, hogy a brazil Ronaldo felvette az első Nike Mercurial stoplist? A Nike azóta is a legjobb játékosok igényeinek megfelelően fejleszti a cipőt, hogy ők mindig a legtöbbet tudják kihozni magukból a pályán. A modell 25. évfordulója alkalmából a Nike egy ünnepi dizájnt adott ki a Mercurialhoz, ami olyan ezüst színt kapott, akárcsak az ikonikus első pár.

A ’98-as világbajnokságon Ronaldo az akkor még ismeretlennek számító Mercuriallal a lábán szenzációs teljesítményt nyújtott és a torna legjobb játékosa lett. A modell azóta rengeteg változtatáson, fejlesztésen esett át, viszont változatlanul a világ legjobb játékosai használják és képviselik.

Ma már egyértelműen Mpabbé a Mercurial arca, persze nem érdemtelenül, hiszen fiatal kora ellenére, már volt a torna legjobb fiatal játékosa (2018) és gólkirálya (2022) is világbajnokságon.

A Mercurial XXV csomagban a Vapor 15 és Superfly 9 modellek ugyanolyan krómos alapot kaptak, akárcsak a legelső Mercurial, viszont ezúttal sokkal élénkebb színekkel lettek kiegészítve.


A csomag első darabjai már elérhetők a focivilag.hu-n.

Nike Zoom Mercurial Superfly 9 XXV

focivilag.hu