Nike Luminous Pack

Vibráló, nyári frissességgel érkezik a Nike 'Luminous Pack' nevű kollekciója, amely a név jelentését szó szerint veszi (luminous = ragyogó, világító), és ragyogó új színárnyalatokkal látja el az Air Zoom Mercurial Vapor XV, Superfly IX, Phantom GX és Tiempo Legend IX modelleket.

A nyár hangulatát inspirációként felhasználva a focisták kreativitását elősegítendő, a Nike elhozta a ‘Luminous Pack’ kollekciót, amiben esélytelen, hogy észrevétlen maradj a pályán. Világos és merész, ezek a szavak jellemzik legjobban az új Air Zoom Mercurial Vapor XV, Superfly IX, Phantom GX és Tiempo Legend IX modelleket. Mindegyik új, nyári színekbe öltöztetve jelenik meg, ezzel jelezve a forró évszak közeledtét és lezárva a 22/23-as szezont.

Az Air Zoom Mercurial esetében, mind a Vapor XV, mind a Superfly IX változatokban egy rendkívül harsány színkombinációt kapunk, ahol a rózsaszín a főszín, melyet rikító sárgászöld árnyalat kísér a pipán és a talplemezen.

A Phantom GX is ugyanazokat a színeket kapta, mint a Mercurial, viszont jóval visszafogottabb felosztásban. Ezen a modellen a fehér szolgál alapként, az élénkebb színek pedig úgy jelennek meg a cipő felsőrészén, hogy jól látható kontrasztot képeznek az első részt borító Gripknit és a hátsó, sarokrészt alkotó Flyknit technológiával készült blokkok között. Az új Gripknit technológia a tapadásért, a Flyknit pedig a kényelemért és illeszkedésért felel.

Mint mindig, a Phantom GX elérhető a hagyományos alacsony szárú verzióban, valamint a magasabb Dynamic Fit változatban is. Utóbbinál a Ghost Lace technológia rejti el a fűzőket és biztosít még simább rugófelületet.

Végül, a kollekciót a Tiempo Legend IX teszi teljessé, ami a modell utolsó megjelenéseinek egyike. A Nike már bejelentette, hogy legrégebbi stoplisa nagy változások előtt áll, hiszen a márka felhagy a K-leather (kengurubőr) használatával a cipők készítése során – ami a Tiempo vonal egyik kulcsfontosságú alkotóeleme. A Luminous packban a Tiempo teljesen világos színt kapott, amit egy kicsit eltérő zöld egészít ki a pipában. Ha ez lesz a Tiempo utolsó megjelenése, akkor bátran és feltűnően búcsúzik.


A Nike Luminous Pack már elérhető a focivilag.hu-n.

Nike Mercurial

focivilag.hu

Nike Phantom

focivilag.hu