Ilyen lesz a következő generációs adidas Predator

2024-ben az Adidas Predator focicipő következő generációs változata ikonikus színekkel fog debütálni. Ezzel ünnepli majd a német cég a Predator cipők 30. évfordulóját.

Az első Predator 1994-ben került piacra, és azóta folyamatosan fejlesztik és frissítik. A Predator különlegessége az, hogy olyan technológiákat és tervezési elemeket alkalmaz, amelyek segítik a játékosokat a jobb labdaérzék kialakításában, a lövések és passzok pontosabb végrehajtásában.

Fotó: footy.com

Next-Gen Predator – Fehér prototípus

Bellingham jelenleg az egyik legnépszerűbb játékos, aki olyan formában és szinten focizik, hogy minden megmozdulására érdemes figyelni. Az igazán szemfülesek a Real Madrid edzésfotóin még azt is észrevették, hogy az angol középpályás nem a megszokott adidas Predatorban készül, hanem valami újban. Ez a 2024-es Predator tiszta fehér prototípusa.

Fotó: realmadrid.com

Az új Predator cipőben a visszahajtható nyelv mellett visszatér a lábfej elülső részén található gumibordázás is, amely úgy tűnik, mintha közvetlenül a Precision és Mania korszak cipőiről lenne átemelve, hozzájárulva az új dizájn nosztalgikus érzetéhez.

Az Arsenal kapusa, Aaron Ramsdale korábban már tesztelte edzésen a 2024-es Predator „nyelves” változatát, a fűző nélküli pedig a Chelsea játékos Ian Maatsen

Next-Gen Predator – Fekete/Fehér/Vörös

Az Adidas Predator 2024 dizájnja olyan klasszikus, amilyennek lennie kell, hiszen az ikonikus fekete, fehér és vörös színállásban jelenik meg. A márka a fekete felsőrészt fogja kombinálni a három fehér csíkkal és a vörös színnel a talplemezen és a nyelv részen. Szembetűnő változás lesz még a talplemezen megjelnő hatalmas Predator logó.

Next-Gen Predator – Fekete

Az új Predator Elite ‘Fekete’ cipők egyszerű fekete színt kaptak, amit antracit árnyalatokkal kombináltak, illetve a logók csak a fényvisszaverődés miatt láthatóak.

Valószínű, hogy az Adidas egyszerre fogja piacra dobni az Adidas Predator 2024 ‘Vörös/Fekete/Fehér’ és a ‘Fekete’ és ‘Fehér’ színállásokat.

Az aktuális adidas Predator modelleket megtalálod a focivilag.hu-n.

Források: soccerbible.com / footyheadlines.com