Megújult Copa Pure 2 a Marine Rush Pack-ben

Az adidas egy új termékkel robbant be a focicipők piacára, a COPA Pure 2-vel, amely a 'Marine Rush Pack' első darabjaként került a boltok polcaira. A név már önmagában is sejteti, hogy inkább a sorozat előző modelljének finomhangolásáról van szó, nem pedig radikális változásokat hozó új generációs frissítésről.

Már szeptemberben megjelentek az adidas Copa Icon és Copa Gloro cipői tengerészkék árnyalatban, előrevetítve egy vadonatúj csomag érkezését. Most hivatalosan megérkezett a ‘Marine Rush Pack’ első tagja, a COPA Pure 2, ami két opcióban érhető el: a 2+ és a 2.1 változatokban, mindkettőt a „Tisztakék/Fehér/Napvörös” színpaletta jellemzi.

Tehát, ahelyett hogy az adidas teljesen új generációs frissítést vezetne be a COPA sorozathoz, a COPA Pure 2 inkább a korábbiak finomhangolása, annak érdekében, hogy kihozzák a cipőben rejlő potenciált. Ezt a FUSIONSKIN felsőrész javításával érték el, amit puha bőrrel kombináltak, míg a 2+ verzió 3D-s haptikus nyomtatással készült a pontos érintés érdekében.

A cipő szárán is van némi különbség, hiszen a 2+ verzióban fűzős PRIMEKNIT szárrészt alkalmaztak, ami szoros és kényelmes illeszkedést kínál a láb formájához. A 2.1 változat textil szárral rendelkezik a könnyű belebújás és klasszikus illeszkedés érdekében.

Az alsó részen mindkettő könnyű TORSIONFRAME talppal rendelkezik, amely biztosítja a tapadást és a stabilitást. Az adidas COPA Pure 2 tökéletes választás azoknak a játékosoknak, akik a pontos érintés és a kényelmes illeszkedés mellett a stabil tapadást és teljesítményt keresik a pályán. Ezzel a frissített dizájnnal az adidas egyértelműen bizonyítja innovációs erejét és elkötelezettségét a minőségi sportfelszerelések iránt.

Az adidas Copa Pure 2 hamarosan elérhető a focivilag.hu-n.