Bemutatták a Neymar Jr. Instituto kollekciót

A PUMA bemutatta új egyedi kollekcióját az Instituto Neymar Jr. közösségi központtal közreműködve. Ezt a szervezetet Neymar Jr. alapította annak érdekében, hogy támogassa a hátrányos helyzetű fiatalokat Santos város közelében.

A PUMA mindig is elkötelezett volt a társadalmi felelősségvállalás és az önkéntesség iránt. Most pedig egy különleges kollekcióval és futballcipővel örökíti meg Neymar Jr. brazil sztár hűségét a közösségéhez, amely ,,felnevelte” őt. Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a PUMA Neymar Jr. Instituto Collection-t és a FUTURE INJR futballcipőt, amelyek gyermekek alkotásaiból inspirálódó grafikákkal rendelkeznek.

Az Instituto Neymar Jr. nevelőotthonban élő gyerekeket arra kérték a PUMA munkatársai, hogy rajzolják meg, mit jelent számukra Neymar és hogyan inspirálta őket. A gyerekek által készített különböző grafikákat kombinálta a PUMA a végső tervezés során. Azokat a gyerekeket, akik részt vettek a kampányban arra kérték, hogy írják alá a nevüket. Az aláírások a cipő talpbetétén és a kollekció pólóinak hátulján is megjelennek.

A cipő maga egy FUZIONFIT360 nevű adaptív felsőrészt kapott, amely dupla hálóból, rugalmas kötött anyagból és PWRTAPE-ból áll, hogy szorosan rögzítse a lábat, lehetővé téve a játékot akár cipőfűző nélkül is. A kulcsfontosságú érintési felületeken lévő 3D textúrák a labda tapadását és irányítását optimalizálják, míg a Dynamic Motion System talpminta növeli a stabilitást és a tapadást. A FUTURE INJR futballcipő azért is különleges, mert legalább 20% újrahasznosított anyagból készült, így hozzájárulva a fenntartható jövőhöz.

A Neymar Jr. Instituto Collection magában foglalja a Neymar Jr. nevelőotthonban élő gyermekek tervezte termékeket is, köztük edzőfelsőket, nadrágokat, edzőmezeket, rövidnadrágokat, pulóvereket, pamut pólókat, hátizsákokat, baseballsapkákat, sípcsontvédőket és labdákat gyerek- és felnőtt méretekben.

Ezzel a kollekcióval a PUMA és Neymar Jr. nem csak divatot teremt, hanem közösségi összetartozást és a jövő iránti elkötelezettséget is kifejezi. A gyerekek művészete és az újrahasznosított anyagok használata mind azt mutatja, hogy a sport és a közösség összekapcsolódik, hisz ezek a termékek egy igazán különleges üzenetet hordoznak a futball szerelmeseinek.