Bemutatkozik a Tiempo Legend 10 az új Shadow Pack-ben

Ahogy az már hagyománnyá vált az év ezen időszakában, a Nike most piacra dobja a Shadow Packet, amelyben a cipők színpalettáját sötétre cserélik, ami tökéletes választás a szezon előtt. Azonban idén különleges focicipő nyitja a sort – a Tiempo Legend 10.

Mostanra már mindannyian tudjuk, hogy mit kapunk egy fekete cipőcsomagtól – ezek meglehetősen gyakoriak, hogy a legtöbb márka legalább egy változatot piacra dob szezononként, mert, mint tudjuk, mindenki szereti a fekete cipőket. Tehát a Nike a tavalyi „Shadow Pack” után bemutatja a 2023-as kiadást, amelyben az új Tiempo Legend 10 szerepel főszereplőként. Igaz, hogy már technikailag bemutatták az „United Pack” részeként, de mivel ez még nem jelent meg a piacon, a „Shadow Pack” változat a befutó.

Ezért csak egy dologgal kezdhetjük a történetet, a Tiempo Legend 10-el, vagy ha inkább a római számokat preferálod, akkor Tiempo Legend X-szel. A 2023-as „Shadow Pack” a Tiempo Legend 10-et „Black/Chrome/Hyper Royal” színösszeállításban mutatja be, ami az összes cipőmodellre jellemző ebben a csomagban.

A legfontosabb újdonság a Tiempo Legend 10-nél az, hogy ez az első Tiempo, amióta a Nike bejelentette a bőr elhagyását, ami hatalmas mérföldkő a termékcsalád számára. A bőrt a Nike legújabb anyaginnovációja, a FlyTouch Plus váltotta fel. Ez, a márka által szabadalmaztatott szintetikus bőr nagyon puha és könnyű, de ugyanakkor erős, ami extra labdakezelést biztosít, ahol a leginkább szükség van rá.

A FlyTouch Plus segíti abban, hogy a Tiempo Legend 10 a jelenlegi legkönnyebb Tiempo legyen, valamint a korábbi változatokhoz képest 55%-kal kevesebb vizet tartson vissza, ezáltal a cipő idomul a lábhoz, és megtartja az alakját az idő múlásával is. Tapadós érzetet biztosít, ami azt jelenti, hogy a játékosok folyamatosan kontrollálni tudják a labdát, függetlenül attól, hogy száraz vagy nedves a pálya.

Ezzel az újítással könnyen azt gondolhatnánk, hogy a Tiempo 10 elkülönül a korábbiaktól, de ez nem így van. Megőrzi a Tiempo termékcsaládra jellemző klasszikus, sima futófelület-mintázatot, biztosítva a már jól ismert tulajdonságokat.

A Tiempo Legend 10 mellé csatlakozik a Phantom GX, amely most először érkezik egy blackout kiadás részeként. A cipőn fekete alapon kék árnyalatok jelennek meg, amelyek a felsőrész Swoosh körvonalán keresztül, a talplemezen is megtalálhatóak.

Végül a Pack tartalmazza az Air Zoom Mercurialt, amely, mint mindig, elérhető mind Vapor XV, mind Superfly IX modellekben. A Mercurial nem először jelenik meg a Shadow Pack részeként, hiszen már tavaly is szerepelt, viszont az idei megjelenésben a kék valamivel hangsúlyosabb, mint a Tiempo vagy a Phantom esetében. A kék szín újra megjelenik a talplemezen és a belső részen is.

A Nike Shadow Pack már elérhető a focivilag.hu-n.

Nike
Tiempo Legend 10

focivilag.hu

Nike
Phantom GX DF

focivilag.hu