Az adidas bemutatja: ‘Infinito Messi’ X Crazyfast

Nem nagy meglepetés, de Lionel Messi hatalmas formában van mióta az Inter Miami csapatához igazolt, hiszen már hat mérkőzésen kilenc gólt szerzett. Legutolsó gólját a Philadelphia Union ellen már az új adidas X Crazyfast 'Infinito Messi' modellben szerezte.

Bárki, aki azt gondolta, hogy Lionel Messi a MLS-be lépve csendben eltűnik majd a süllyesztőben, nagyot tévedett. Az argentin játékos Inter Miami-hez való átigazolása körüli felhajtás csak nő, mivel Messi nem hagyja abba a gólszerzést: eddig hat meccsen kilenc gólt rúgott, mindezt pedig játszi könnyedséggel. Ha valaha volt olyan játékos, aki megérdemel egy névre szóló cipőt, az egyértelműen Messi. Az adidas el is készítette neki legújabb darabját – az Infinito Messi-t – az államokban és azon túlmutató hódításához.

Az adidas Infinito Messi X Crazyfast egy „Silver Met/Bliss Blue/Core Black” színösszeállításban érkezik, ahol a sebességfókuszú focicipő ezüstös króm megjelenésbe burkolódzik, amit a kék szín egészít ki a márka hármas csíkozásánál és a cipőfűzőknél. A színállás Messi argentin gyökereire utal.

Az X Crazyfast funkcionális SPEEDFRAME talplemez technológiával van ellátva, amely új AEROPLATE betéttel rendelkezik, ami optimális kényelmet és labdaérintést nyújt. A felsőrész AEROCAGE-ből készül – egy mérnöki kialakítású belsőrész, amely ideálisan támogatja a középtalpat, hogy stabil maradjon. Továbbá megtalálható az AEROPACITY SPEEDSKIN technológia is, amely egy réteges, légáteresztő, monomesh anyag, ami további kényelmet biztosít a lábnak.

Messi így nemcsak a pályán, hanem a cipők terén is páratlan teljesítményt nyújt. Az ‘Infinito Messi’ X Crazyfast további lendületet adhat ahhoz az úthoz, amelyet az Egyesült Államokban és azon túl végigjár.