Az adidas bemutatja: vadonatúj X Crazyfast

Az adidas bemutatta legújabb focicipőjét, az X CRAZYFAST-et, amit telepakoltak új „AERO” innovációkkal, amelyek célja a sebesség fokozása a játék minden pillanatában.

Az új X Crazyfast három különböző verzióban jelenik meg. Eddig a „.1” volt a legmagasabb szinten futballozó játékosok számára tervezett, minden aktuális csúcstechnológiát tartalmazó modell, aminek a „+” jelölésű darabok voltak a fűző nélküli megfelelői. Mostantól viszont a „+” még magasabb szintre lép és az adidas eddigi legkönnyebb focicipőjeként biztosít minden korábbinál nagyobb sebességet. Ebben a modellben megtalálhatók a márka legújabb, legmagasabb szintű innovációi.

A „+” modellt kiegészítik az X Crazyfast .1 fűzős és fűző nélküli változatai, amelyek szintén könnyű, fejlett technológiával igazodnak a játékosok igényeihez minden szinten, különböző árkategóriákban.

Nézzük az újításokat! Valószínűleg a legfontosabb fejlesztés az X Crazyfast modellben az adidas innovatív SPEEDFRAME talplemez frissítése. A korábbi szénszálas megoldás helyére egy új AEROPLATE betét kerül, ami 5 grammal könnyebb talplemezt eredményez. Ez a fejlesztés megfelelő kényelmet és reakciókészséget biztosít, miközben megőrzi a megindulásokhoz és dinamikus mozgáshoz szükséges jellemzőket, a stoplikialakítás pedig optimalizálja a tapadást hirtelen irányváltásoknál.

A sebességre fókuszáló fejlesztések a cipő felsőrészét is érintik.

X Crazyfast .1

  • Az AEROCAGE bélés a középtalpat szorosan körülölelve biztosít ideális tartást és stabilitást, még az AEROPACITY SPEEDSKIN egyrétegű, „lélegző” háló kényelmet ad és második bőrként funkcionál a lábfejen

X Crazyfast +

  • A .1-hez hasonlóan itt is ugyanazok a technológiák kaptak helyet, viszont még könnyebb kivitelezésben, méghozzá anélkül, hogy a cipő vesztene stabilitásából. A rendkívül könnyű felsőrész az egyrétegű AEROPACITY SPEEDSKIN+ és a minimalista AEROCAGE+ kombinációjából áll, ami pehelysúlya ellenére optimális tartást és stabilitást biztosít nagy sebességnél is.

A gyorsaság mellett páratlan stabilitásra és tartásra is szükség van minden pillanatban.

  • Az X Crazyfast .1 PRIMEKNIT gallérja zokniszerű illeszkedést és tökéletes labdaérzetet biztosít a fűzővel ellátott és a fűző nélküli változatoknál egyaránt. Az X Crazyfast + pedig úgynevezett „lebegő” nyelvet kapott, ami szuperkönnyű fűzővel érkezik.

Mahsa Aryan, az adidas futballcipő részleg globális osztályvezetője azt mondta: „A modern játék alapja a sebesség és az, hogy milyen gyorsan tudod megszerezni a labdát az ellenféltől. A játékosoknak gyorsan kell gondolkodniuk és még gyorsabban kell reagálniuk, így nincs idő figyelmetlenségre. Az X széria és mindaz, amit nyújt, egyre fontosabbá válik a mai futball modernizációjával és sebességnövekedésével.

Az X CRAZYFAST modellek széles választéka segít a futballistáknak minden szinten – legyen szó akár a világ legnagyobb stadionjairól vagy a helyi park pályájáról –, hogy a játék leggyorsabb pillanataiban a legjobbat nyújthassák.”

Az adidas X Crazyfast már elérhető a focivilag.hu-n.