adidas Predator 24

Az adidas újratervezte a 30 éves ikont az új Predator csomaggal, amit gólszerzésre terveztek.

Az Adidas bemutatja a Predator franchise legújabb tagját, a Predator 24-et, ami a híres sorozat 30 évvel ezelőtti kezdetének tiszteleg. Ez a cipő ötvözi a ’90-es évek nosztalgiáját a mai kor pörgős teljesítményével, létrehozva a gólvágók egy teljesen új generációját.

Az eredeti Predator esztétikai DNS-ét ötvözi a könnyűsúlyú tervezési képességekkel, megőrizve a híres fekete, fehér és piros színpalettát, amit egy vibráló sárga szalag tesz teljessé, hangsúlyozva ezzel saját, egyedi státuszát.

Ez a letisztult tervezésű sziluett három kivitelben érkezik, amelyek különböző tervezési jellemzők kombinációját kínálják, hogy megfeleljenek a különböző árkategóriáknak: fűzős, fűző nélküli, és egy klasszikus fűzős változat hajtogatható nyelvvel azok számára, akik a nosztalgia tiszta megjelenését keresik.

Sam Handy, az Adidas termék- és dizájnígazgatója

A Predator 1994 indította el a franchise-t, és nincs jobb módja annak megünneplésére, hogy 30 évvel később visszatérünk a kezdetekhez. A Predator 24 egy modern megjelenésű változat, amely megőrzi az eredeti ikonikus tervezési DNS-t, és azonnal felismerhető a játék legnagyobbjainak lábán. Izgatottan várjuk, hogy folytassuk ennek a kedvelt cipőnek a történetét, és alig várjuk, hogy a játékosok saját gólszerző örökségüket hozzák létre viselve őket.

A Predator cipők, bár generációról generációra alakulnak, megőrzik a Predator örökség alapvető jellemzőit: bátor, magabiztos esztétikát és technikai fölényt.

A Predator 24 legfontosabb jellemzői:

  • CONTROLFRAME 2.0 – könnyű talplemez és sarokkialakítás, amely optimalizálja a tapadást a dinamikus mozgáshoz és stabilitást biztosít lövéseknél
  • HYBRIDTOUCH 2.0 felsőrész – kényelmet és lágy érintést biztosít a labdánál,
  • STRIKESKIN – gumi „pikkelyek”, amelyek a fontos lövőzónákban helyezkednek el a lövések precizitását növelve
  • PRIMEKNIT – kötött szár, ami könnyű felvételt és stabil tartást biztosít
  • Pehelysulyú design – A játék felgyorsulásával a Predator 24 a franchise eddigi legkönnyebb cipője. A Laceless Elite változat mindössze 195 grammot nyom a 8.5-ös (42 2/3-os) méretben

A Predator 24 cipőt olyan kiváló játékosok viselik majd, mint Jude Bellingham, Pedri, Alessia Russo, Kaddidiatu Diani, Gabriel Jesus és sokan mások.

Szerezd meg a sajátod a focivilag.hu-n.